tag:blogger.com,1999:blog-22618340.post3069019238054386372..comments2023-09-23T11:06:05.353+02:00Comments on Rossa mela: VKF! V. - FűszerekRossamelahttp://www.blogger.com/profile/05511446752873117945noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-22618340.post-86652760723445779152007-06-04T14:54:00.000+02:002007-06-04T14:54:00.000+02:00Mademoiselle, fahéjügyileg IS! :)Meglesz az indiai...Mademoiselle, fahéjügyileg IS! :)<BR/>Meglesz az indiai is, bár nagyon nem fotogén, de nagyon finom.<BR/><BR/>Zsuzsa, a tonhal annyira nem halszerű, hogy a férjem már majdnem nem is szereti, túlságosan emlékezteti a húsra, szóval bátran merem ajánlani Neked is. De ha nem, hát nem, attól még az összes kísérő ételt kipróbálhatod, ha tetszik. Megjegyzem, takán Stahl után szoktam csinálni egy padlizsánt (ugyanígy karikákban sütve) bazsalikomos paradicsommal, utoljára tettem a paradicsomszószba (normálisan olaj, fokhagyma, hámozott paradicsom, megszórva friss bazsalikommal) egy csipet fahéjjat is, nagyon megdobta azt is, a férjem külön megdícsérte benne a fahéjat.Rossamelahttps://www.blogger.com/profile/05511446752873117945noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22618340.post-50084918546343540232007-06-04T11:01:00.000+02:002007-06-04T11:01:00.000+02:00Jajajj, most megint nagyon sajnálom, hogy nem szer...Jajajj, most megint nagyon sajnálom, hogy nem szeretem a halat :(.Zsuzsahttps://www.blogger.com/profile/14876159188894070990noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22618340.post-51802415450057018842007-06-03T22:31:00.000+02:002007-06-03T22:31:00.000+02:00Igen, a jó (házi) ginnél nincs jobb a világon! A r...Igen, a jó (házi) ginnél nincs jobb a világon! A receptet nem én ismerem, annyit tudok, borókabogyót szedünk hozzá. A végeredményből pedig a nyár kedvenc itala készül, a gin-tonic.Gabojszahttps://www.blogger.com/profile/15728123197584707037noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22618340.post-22390104643371976502007-06-03T21:50:00.000+02:002007-06-03T21:50:00.000+02:00Látom egy hullámhosszon vagyunk fahéjügyileg :-) M...Látom egy hullámhosszon vagyunk fahéjügyileg :-) Mélységesen egyetértek azzal, hogy a muszakának is a fahéj a lelke, bár sokáig tartott mire rájöttem, hogy pont az mindig a hiányzó íz az én változataimból, de mostmár soha ki nem hagynám :-)<BR/><BR/>Azt a "krumpliból, zöldborsóból és kevés paradicsomból készült vegetárius ételt, chili, fahéj, kókusz és mák ízesítéssel" nevű dolgot fel lehetne majd tenni?Mademoisellehttps://www.blogger.com/profile/09602392530955920762noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22618340.post-79331157591793406042007-06-03T21:12:00.000+02:002007-06-03T21:12:00.000+02:00:)Meglesz, meglesz, de őszi étel. Addig is használ...:)<BR/>Meglesz, meglesz, de őszi étel. Addig is használd a borókát vörös húsok pácolásához, vagy párolj roppanósra (ne olyan puhára, mint szokás) friss fehérkáposztát és ízesítsd borókával.<BR/>Készítetek gint? Miből?Rossamelahttps://www.blogger.com/profile/05511446752873117945noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22618340.post-84160523522769544502007-06-03T20:30:00.000+02:002007-06-03T20:30:00.000+02:00Én is a borókabogyós receptre lennék kiváncsi:)) M...Én is a borókabogyós receptre lennék kiváncsi:)) Mostanig a (sajátszüretelésü) borókabogyót csak gin készítésre használtuk, illetve sonka füstöléskor mindig dobunk az izzó fürészporra egy marékkal, nagyon jót tesz a sonkának...Gabojszahttps://www.blogger.com/profile/15728123197584707037noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22618340.post-37488778576652177302007-06-03T01:20:00.000+02:002007-06-03T01:20:00.000+02:00Igenis!De a borókásra kicsit várni kell, míg hideg...Igenis!<BR/>De a borókásra kicsit várni kell, míg hidegebbre fordul az idő, másfél órát sül, meg egyébként is téli zöldségekből készül: káposztafélék, krumpli, répák. De biztosan bekerül a blogba, annyira szeretjük, nem maradhat ki.<BR/>A másikat is megírom majd, ha nosztalgiázni lesz kedvem (vagy éppen nem lesz friss élmény), az pont az itt elregélt szülinap előtt egy évvel volt a szülinapi vacsora.<BR/>(De ha nem bírod ki addig, akkor <A HREF="http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?forumid=45457&id=&step=0&bw=1&forumuser=v981" REL="nofollow">itt</A><BR/>, a 136. hozzászólásban elolvashatod.)Rossamelahttps://www.blogger.com/profile/05511446752873117945noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22618340.post-33979442333896859322007-06-03T00:25:00.000+02:002007-06-03T00:25:00.000+02:00Kérjük azért a post elején említett nem saját rece...Kérjük azért a post elején említett nem saját recepteket is, nagyon érdekesen hangzanak. Saját fahéjas is klassz.Anonymousnoreply@blogger.com