tag:blogger.com,1999:blog-22618340.post4715416857405886774..comments2023-09-23T11:06:05.353+02:00Comments on Rossa mela: VKF! X. - Jubileumi nosztalgiaRossamelahttp://www.blogger.com/profile/05511446752873117945noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-22618340.post-84525780308832688912008-12-12T11:18:00.000+01:002008-12-12T11:18:00.000+01:00A dödöllével kapcsolatban annyit, hogy az általad ...A dödöllével kapcsolatban annyit, hogy az általad leírt recept nem sokban hasonlít az igazi dödölléhez. A lisztes szórás után szép simára kell nagy méretű fakanállal dagasztani, keverni. Kiszaggatni a hagymás zsírba mártott kanállal kell. Tálaláskor még megöntözhetjük tejföllel és a paprikás zsírban sült hagymakarikákkal. Ez így tökéletes vaddisznó pörkölthöz. Pirítani is lehet még a szaggatás után, de semmiképpen sem morzsalékos állagúra. Nekem zalai gyökereim vannak, ott így tanultam a nagymamámtól.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-22618340.post-88613001025061318642007-11-12T12:04:00.000+01:002007-11-12T12:04:00.000+01:00Ez a párbeszéd nagyon kedves!Jó Neked, hogy ilyen ...Ez a párbeszéd nagyon kedves!<BR/><BR/>Jó Neked, hogy ilyen szeretettel fogadják a szenvedélyed!<BR/>Remélem, egyszer majd engem is így elfogadnak a nekem fontosak... :)ildinkohttps://www.blogger.com/profile/01376398266674234394noreply@blogger.com